Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Vacature: barmedewerker

Elke vrijdag en zaterdag, en steeds vaker op andere dagen, worden er in het Stookhuis, onderdeel van de Vrijplaats, culturele en politiek-maatschappelijke activiteiten georganiseerd. Wij zoeken vrijwilligers die tijdens zo’n activiteit bar willen draaien.

Een bardienst in de middag en vroege avond duurt zo’n 3,5 uur, de late dienst kan uitlopen. Elke bardienst wordt met twee vrijwilligers gedaan. Je wordt ingewerkt en getraind in de bartaken, dat gebeurt zowel individueel als samen met je andere barcollega’s, bijvoorbeeld: omgaan met lastige klanten, biertappen, cocktails maken, etc.

We zijn op zoek naar mensen die minimaal één keer per maand een bardienst willen doen, maar vaker mag natuurlijk ook.

Vind je het leuk om onze bezoekers een fijne avond te bezorgen? Weet jij een goede sfeer te creëren en vind je een praatje met bezoekers leuk, zowel op rustige als op drukbezochte avonden? Kun je met geld omgaan? Ben je minimaal 18 jaar en herken je jezelf in de volgende eigenschappen: klantvriendelijk, sociaal, multitasker, gezellig, alert? Dan maken we graag kennis! Stuur een mailtje naar: vrijwilliger@vrijplaatsleiden.nl en we nemen contact met je op.